有什么好办法?

– 你好!最近忙吗?
– 还可以。 你呢? 忙什么呢?
– 我去找安妮, 我们俩互相辅导呢。
– 她怎么样?
– 安妮又聪明又用功,进步挺快的。
– 她说最近上课老师讲的都能听懂了, 但是, 一到外边就听不懂了。 越不懂越着急。
– 让她别着急, 慢慢来吧。
– 我也有同样的问题, 不知道有什么好办法?
– 你急什么? 你不是学得挺好吗?
– 哪里哪里, 还差远呢。 我是认真地问你呢, 有什么好办法?
– 办法很多, 比如听录音啦, 看电视啦。 还有更好的, 就是经常找中国人聊天儿。
– 好啊, 那我就经常找你聊吧!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: